A ZAKAJ NE VJERUJEŠ U BAJKE?

utorak, 19.02.2008.

Divno je kad žena ima metlu!

A meni još divnije jer imam usisavač!I to ne bilo kakav usisavač.Eureco usisavač.Nisam sa njim usisavala cijelu trudnoću,ali danas kad sam ga dohvatila...kuća blista!!!Je da je težak ko vrag i velik i sve šta treba bit takva zverka,ali za usisavanje je mrakača.Čisti grinje...joooooooj,pa baš super..
Dobro nije baš neka tema,al kaj ću...Treba o nečemu piskarat,pa makar o glupom teškom usisavaču.
Odlučila sam da više neću bit u nikakvim bedovima niti crnjacima i baš mi je super.Odmah sam 5 kila skinula i uspjela obuć hlače od prije trudnoće.Tak sam bila sretna...Procvala sam.Možda to ljubav djeluje pozitivno!!!!

19.02.2008. u 20:52 • 3 KomentaraPrint#

subota, 16.02.2008.

Ipak ok

Na kraju mi je Valentinovo ipak ispalo ok.roflkissMM je došo iz Dubrovnika i bilo nam je baš ok.Jučer sam bila depresivna i ljuta,ali danas sam stvarno ok.Bebuška mi je dobra,danas sam bila sa njom u konzumu.Koja gužva zbog 50% na obleku.Pa ekipa je promijenila kompletnu garderobu.bangBilo je simpa stvari za klince,ali moja klinceza ima robe da oblačim troje djece bez problema.Obleku za odrasle nisam ni gledala jer je bila gužvetina do neba i nisam mogla sa njenim kolicima i onom košaricom kaj se vozi prolazit kroz to.Čak me neka teta koja tam radi pozvala na blagajnu u kozmo i da izađem kraj info-pulta da ne čekam sa bebom u gužvi.thumbupMM je trebo sinoć u Dubrovnik,ali nije išo,možda ostane doma za stalno.Ko to zna.Vani je divno sunce i sve,ali puše takav glupi vjetar da ću ja popizdit.Nemrem tak van.Svi su oko mene bolesni.Ja sam počela suho kašljat.Ne smijem se razbolit do kraja zbog bebe.Jer ako mi se ona razboli,onda kvragu.A mora na cijepljenje u ponedjeljak.jedva čekam da vidim koliko ima kila.finoAk mi dr.opet veli da je mršava popizdit ću.Pa nemrem dete šopat.finoJede koliko može.
Vidim da sam opet u temi bebinih kakica i prehrane!nut
Idem odmarat!!!mah

16.02.2008. u 15:27 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 14.02.2008.

VALENTINOVO JE

Da i?
Mislim da nemam uopće o čemu pisati i da mi je malo svega puna kapa.Nema veze.Nervozna sam,sama,luda i sve kaj ide uz to.cryNije mi bed kaj sam solo za Valentinovo nego mi je bed kaj želim neostvarivu želju,pa me to grize,ždere i proganja.puknucunema veze.Još malo i doći će sve na svoje mjesto.Neću se uopće grist.I ja ću biti sretna.
Danas sam umorna ko crna zemlja i jedva čekam da legnem.Sad idem u kadu kad mi se Mala probudi i idem spavat,ležat,odmarat,zapravo svejedno je kaj ću radit,ali ću bit u krevetu i nema uopće razgovora o tome da neću.Zvale su me cure van,ali nemam volje jer me sve boli i sva sam u banani i sanjam svoju neostvarivu želju.
Samo se tješim da agonija traje još kratko i da će sve bit ok.
Auto mi je u banani i sve si nešto mislim da bum počela hodat pješke!Al nisam ja rođena da hodam....grrrrrrrrolleyes
Nemrem bez auta,jebemu mater.Ane da mi se auto raspada nego samo čekam da mi ostane volan u ruci ili mjenjač ili da mi kotači u vožnji samo jednostavno otplešu sa tog glupog vozila.
Ja to fakat nemrem vozit i neznam i nikad nebum naučila i ne želim,hoću samo svoj autoooooo.cryOvo mi je stres čim ga vidim,pred kućom,a kamoli kad sjednem u njega.
Ne znam se parkirat bez serva jer ga nemrem smotat u mjestubang,nisam navikla na to da moram nabijat gas ko luđak da bi se uopće pokrenula i onda me uopće strah pustit kuplung jer brijem da će mi auto crknut.I neki dan mi je osto bez prve,madal mi je frend to sredil jer živim na brijegu i ak moram stat onda je to panika.blabla
Uglavnom mrzim taj auto jer ga neznam vozit i bok i to me frustrira do boli.
cryburninmadheadbang

14.02.2008. u 21:01 • 0 KomentaraPrint#

VALENTINOVO JE

Baš mi to niš ne predstavlja u životu jer sam sama,ljubav u zaleđu i tak.Bebica mi je sad urlala 2 sata bez prestanka i bole me uši od toga i glava i sve.Isuse kako je vrištala,iz petnih žila.Razlog nepoznat.moram si zapušit jer bum polidila od svega.Ljuta sam ko pas,ne zbog svoje curice nego me dotični gospodin baš malo naljutio.
Zanima me da li ljudima opraštate,pogotovo onima koji vam nešto znače ili su vam značili nekada?
Ja nisam zlopamtilo i uvijek oprostim,šta god da bilo,nikad baš u potpunosti ne zaboravim,uvijek zznam na koji me način netko povrijedio,ali jednostavno se više ne okrećem a tim.Normalno funkcioniram sa tom osobom kao da se ništa nije dogodilo.
Malo sam zabrijala u temu,ma misli mi vrludaju bezveze pa sam sva neka u banani.Jao meni majko moja
i da SRETNO VALENTINOVO SVIMA KOJIMA JE SRETNO I ONIMA KOJI SU SOLO..........

14.02.2008. u 18:57 • 1 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 11.02.2008.

Mislim da mi euforija splašnjava

KAj ja znam,bila sam ovaj vikend jebeno dobre volje i super sam se osjećala,lijepo.Sad opet ide sve u kurac,al nek ide,kad mi je očito takva sudbina.Curica mi je danas bila nemoguća,samo se htela nosit i sad spava napokon.Leđa i ruke me bole da vidim sve zvijezde.Idem na spavanac.Nešto i nisam dobre volje.
Ljubav me ne puca ko za vikend,sve je manjeg inteziteta...
Nema veze...
Šta kad voliš nekoga koga ne možeš imat?
Nema tu neke mudrolije,patiš,jamraš i gubiš bitku sa životom...
Kako je divno biti zaljubljen...
ahhhhhhhhhhhh
pusa i pozzzzzz

11.02.2008. u 20:23 • 0 KomentaraPrint#

subota, 09.02.2008.

Miš,Mišolovka,Mišica,Miška i Mišići

kissNe znam kaj reći osim da sm presretna i prezadovoljna,srce mi je puno i ne muči me ništa i nisam ljuta i sve mi je 5 u životu od jučer.Zaboravih probleme,sranja,gluposti i sve...
Joj imam leptiriće u trbuhu i sve mi idu kroz srce i pluća.Sve mi ide kroz mene.Tijelo mi je puno energije i ljubavi i ponosa.Čežnje i radosti,gorčine i slatkoće života.
Stvarno je istina da ljubav samo jednom pokuca na vrata!!!kisssmokincerek

09.02.2008. u 19:01 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 05.02.2008.

ma nema naslova

Mrzim kad si neko daje za pravo komentirati nekog drugog kao roditelja i pogotovo to koliko tko svoje dijete voli.Mislim stvarno malo bezobrazno.Pa mislim da nitko ne mora posebno naglađavati da svoje dijete voli najviše na svijetu.Ali očito ima pojedinaca kojima bih ja to trebala objašnjavati.Pa moje dijete je za mene svetinja.Kako netko uopće može pomisliti suprotno>?Moje dijete ne odgajaju bake i dede,tete čuvalice ili susjedi.Ja sam sa svojim djetetom cijeli dan,mazimo,se,nosimo,šećemo i pričamo.Možda sam za nekoga nemajka zato jer mi bake malu pričuvaju na sat vremena>>?Mislim da ne.U to vrijeme koje imam samo za sebe punim baterije da bih bila bolja mama svojoj Curici.Onaj tko je iskusio što znači biti cijeli dan sam sa malom bebom zna o čemu pričam.
Ok,nevažno,uopće se čudim sama sebi da se ponovo opravdavam.
MM je za vikend bil doma,bolje da o tome ne pišem jer mi je život apsolutli sapunica.Kao što je jednom prilikom klONz rekao da će biti.I on se nešto ulijenio kao i ja sa tim pisanjem.Mislim da sam čak ovaj mjesec i redovitija od njega.Viudim da je moja čitalačka publika odavno nestala bestraga,al nema veze.Pozzzz

05.02.2008. u 11:52 • 3 KomentaraPrint#

petak, 01.02.2008.

Boravak u kući i izvan nje.

Ne znam od kud bih uopće počela temu.Moja beba ima mjesec i pol i svaki dan smo vani.Ne gledam vremenske prilike i li neprilike.Ona jednostavno mora izaći,bar na 5 minuta.I sviđa mi se to kod nje...
Stvarno je ok beba,mogu je svima ostaviti da je čuvaju,ne radi probleme,nije neka komplicirana,osim kad je primi šiza i plače bez prestanka satima,al dobro.Pa ne može sve bit ono super.
Sad mi baš frendica veli da njezin mali tuli non stop,da ga ne može nikome ostavit da ga čuva.Cijele dane je sa njim jer ga jednostavno ne može nikome ostaviti.Evo kaj se događa kad je samo mama cijeli dan sa bebom.bangNjen muž uopće nije uključen u brigu oko klinca.burninmadAjde starijeg i vuče okolo sa sobom,ali mislim da stvarno nije u redu.MM dobro zna da kad je doma da se sa Curkom mora bavit i bok.Mama je na kavi ili negdje,ali ne doma s njima.I onda počinje njegova patnja.Pogotovo ako se Curka pokaka...Uh veselja.beljNjemu se to gadi.A meni se ne gadi???Kad sam ja prisutna nebi joj on presvuko pelenu,nema toga,ali kad je sam bogme to radi.
D ato ne napravi ja bi mu glavu odšarafila sa ramena.Kolko je to njeno govno,toliko je i NAŠE!Zašto bi to govno bilo više moje nego njegovo?Zato jer sam je rodila?Ok,ali i njegovo je,pa nek ga premata!!!
Jučer nisam nigdje bila bez Curke,ali danas budem,samo još ne zna di ću zgiljat kad baka dođe s posla.
Neki dan su mi u dućanu rekli da su mislili da je moja mama,Curkina mama,a ne baka.Bože me sačuvaj.Možda se još može prodat pod mamu.Može da po izgledu i godinama,ali halo.Pa vidite mene sa tom bebom non stop i onda dolaze do takvih glupih zaključaka.Ko sam joj onda ja?Babysiterica? Daj molim te...
Idem si malo povježbat uz Sopekicu dok mi dijete spava!smokinsmokinpartyFakat superiškica mi je to...Nemrem danas na pramenove jer mi nema ko bebu čuvat tolko dugo,Maybe ujutro sutra!
GRRRRRRRRRRRRRRlud

01.02.2008. u 14:40 • 1 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Veljača 2008 (8)
Siječanj 2008 (8)
Studeni 2007 (1)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (7)
Lipanj 2007 (1)
Travanj 2007 (19)
Ožujak 2007 (47)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Događaji iz života jedne Maxfactorice koja si je dala nick po maskari koju je u tom trenutku vidjela na stolu i kojoj tamo uopće nije mjesto...

Stalno čitam!!!!

peppersi su najbolji
Život u dvoje
RAZUMIJEM!
Slavonija u srcu i duši!
Mama44!
Mama u minusu
KLonZ
[MOJ BIVŠI MIŠ
[VET

VOLIM M M

VOLIM:Svoju bebu
Svoju mamu
Svog Miša
Sebe
L.čaj od brusnice
Tartufe
I da svoje prijatelje...
Puse,svih veličina i vrsta
Nescaffe
I ČAJ

NE VOLIM M M i ostala sranja koja imam za reć

NE VOLIM:Nasilje
Izrugivanje
Ići na wc
Poriluk i pljučica na kiselo
Masne čvarke
Izderavanje bez povoda.kod žena-PMS deračinu


Evo kaj se događa kad neke stvari napravite u životu krivo i kad pokušavate to ispravit...naughty
Na krivi način!